ploppviola

Alla inlägg den 31 augusti 2011

Av Liljenberg - 31 augusti 2011 17:20

Gårdagen rann förbi o jag hann inte blogga...

Jacob var hemma fortsatt förkyld o hes

Vi var på maxi o storhandlade,Miranda hade ett antal skrikattacker o "villehaattacker"..PUST!!!! Men de gick ändå...ut kom vi,glada men fattigare hahah


  Underbar lunch som Jacob o jag åt i går:iskall mjölk,knäckemacka o så sparrissoppa:var frusen i går o då passade denna maten perfekt o så salt varmt o gott!!!!

  Förkyld älskling!!!   Gjorde mig lite fynd i går på maxi:sandaler som kostat 199 såldes ut för 49 kr..tog en stl större o tänker att Mirre kan ha dom nästa år..Även gummistövlarna såldes billigare 99 i stället för 129..Fodrade


  så här kan de se ut om man klär sig själv,,,


  Så här fin blev Jacob på sina fotbollsfoton!!!


Hände inte så hemskt mycket i går var mest trött o frusen o grejade så smått här o var


I dag jag varit på öppna förskolan med Miranda a så min kompis Malin o hennes Malte..Riktigt roligt o Miranda börjar tina upp så smått..Hon äter friskt o vill sitta o sjunga,som vi gör på slutet fast hon inte vågar när de väl är dax men snart så..


Regnade en del men med rätta kläder bör man inte pipa..Gillar höst o regn o promenader i luft som går andas!!!


Blev förkyld i går så jag nös som en galnnig o fick ont i ögat trist nog men hoppas på snabb tillfriskning..vi gick inom stan på hemvägen o jag hämtade ut medicner på apoteket o nu är jag 85 kr från "gratis" igen..Perfekt system!!!Dock blev de ju DYRT men guld värt o ha den förmånen att kunna plocka ut sen i ett helt år!!!! Säg vilket annat land som har  de så!!?

Blev även upplockning av annan god vara som ni får gissa på vad!!!!!!



Ja rätt: en pasta så klart!!I love it!!!!!!!


Hämtade killarn på skolan o så hem o käkade,sen har jag mest vilat..Trött trött trött o har halsbränna men bara jag får fortsätta o inte må illa i flera timmar om dagen så är jag GLAD!!!!!!


Jacob o Isac är på fotboll,Stefan var o hämtade dom o sen körde han tillbaks till jobbet där han o Johan skulle prismärka inför morrondagens STORA händelse:75 års jubileum med öppet hus från 7:00-20:00...dom ska ha massa erbjudande,o så bjuder dom på korv med bröd.  


I dag hade jag fått två avier på posten om att hämta paket:ett från ett ställe som ger gravida saker i nån sorts bag samt ett från en tjej på tradera som jag köpt massa mammakläder av..Sen ringe de en man o frågade om jag var hemma o de var jag ju så han kom o förgyllde min dag hahha..Han kom med Mirandas underbara kök som hon ska få i julklapp samt födelsedagspresent:SÅ FINT!!!!!!!GLAD GLAD GLAD!!!!!!!!!


Nu ska jag försöka få upp all torr tvätt så jag har någonstans o hänga den blöta.Har TOTALT tappat all lust för o tvätta,suttit i heela sommaren så trist o känns verkligen som ett väldigt nödvändigt ont..Blir ju inte bättre heller av att man har slängaitvättenmissbrukare,,trots att kläderna är  så gott som rena:BLIR MYCKET TVÄTT!!!!


Ha en fin kväll alla!!//M








Tidigare månad - Senare månad

Ny Reklam

Besökstoppen

Reklam

Presentation


FEMBARNSMAMMA

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Är du man/kille eller kvinna/tjej?
 Kvinna
 Man

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<<
Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Gästbok

Om mig!!!

Maka till stefan ,mamma till tre prinsar födda 09 02 04 o två sessor födda 09 och 29 feb 12

Mina intressen är familjen,vänner,shopping,,inredning  

Familjen är mitt allt

Familjen är mitt allt!!!

Familjen är mitt allt


Ovido - Quiz & Flashcards