ploppviola

Alla inlägg den 21 augusti 2012

Av Liljenberg - 21 augusti 2012 17:59

     

Suttit fyra timmar hos frissan så här blev de

Letar ny salong nu,förslag??

Av Liljenberg - 21 augusti 2012 09:51

I går började skolan för killarna igen..

Jacob på ny skola o högstadiet...stor dag! Hade gått kanonbra o han hade hängt med Axel o Kevin från sin förra klass samt Wille..Dom får gå i från skolan på rasterna o hade kilat ner o köpt läsk i kiosen här vid oss...


Dessutom var denna skolans mat MYCKET godare änn på förra o han hade ätit med god aptit..


Isac började på mellanstadiet:nya lärare o nytt klassrum..Han gillade läraren mycket o berättade hela tiden nya saker läraren sagt o gjort...


Pontus var mindre imponerad o tycker att hans fröknar är alldeles för stränga o han hade fått 6 stycken matteböcker med MÅNGA sidor i  stackars barn va!!!  De hade vat kul o träffa kompisarn aif trots att tre av hans närmsta vänner gått över till Montesori..

Klassen är stökig o rörig så de var kanske inte helt fel att den minskade trots att dom som lämnade inte var värsta "busarna"

Barn är barn men visst ska dom lyda regler o kunna sitta stilla kortare stunder men faktumet är att minst ett barn i klassen har STORA problem med att överhuvudtaget vara i en grupp, änn mindre kunna va still o ta emot information..De är ju inte barnets fel o ingen annans heller för den delen men faktumet säget att detta barnet ev skulle flytta till en bättre klass/grupp el tom skola!?

Han stör ordningen i klassen o drar med sig flera bla så blir Pontus orolig om de är stökigt omkring honom o han kan börja prata rätt ut el få svårt o koncentrera sig o fler med honom...

Pontus glömmer av vad han ska göra om de är  stökigt,tex vid frukostbordet om alla sitter o pratar med honom o berättar saker  o ljudnivån är hög så glömmer han bort att han ska äta o då får man påminna att "ät din macka" tex...

Klasserna i dag är för stora men nu är hans klass nere i 17 personer o de är ju fantastiskt bra.Dock tror jag de tillkommer fler elever efterhand..


Miranda fick äta på dagiset för första gången o först hade hon varit skeptisk o sagt att de äter inte jag men Lisbeth lyckades övertala henne o bad henne prova en liten bit.vilket resulterade i att hon åt upp allt..fiskgratäng:en av henens favisar...

Hon hade suttit som ett ljus vid samligen:jippie äntligen ett barn som kan va still  


Hon trallade glatt hem o hade massa o berätta när jag hämtade henne...


Jag påbörjade mitt "nya" liv i går..Jag orkar inte se mig själv i speglen med dessa  "skrattande" celluiter mer..Jag kommer inte i några byxor o allt sitter så tajt o fult på mig...får gömma mig i leggings o tunikor..Jag har länge velat gå ner i vikt  o nu ska de ske..de som stoppat mig(förrutom mitt sockerbegär)är att jag vet att de blir inte bara mage rumpa lår som försvinner utan även tuttarna  men jag har kommit fram till att jag kan ju inte gå runt o va tjock bara för o ha lite större bröst..Eller hur!!!


Jag gillar egentligen inte stora bröst heller(lite större änn små  )

Men de är ju trevligt o iaf fylla en vanlig bikini...

Jag var på Maxi o köpte upp tbl som ska minska hunger o öka mättnadskänslan(är de inte samma sak?)  

Samt någon sorts soppa som ska va lågt kaloriinnehåll i..Har inte provat den ännu utan började dagen med musli o afil som alltid, sen till lunch köpte jag nån nyttig macka o hade sallad tomat o gurka på:åt 4 sådana o de blev jag väldigt mätt av i ca 3 timmar.   .Då åt jag ett äpple o en banan..På kvällen gjorde jag fläskpannkaka   till familjen o en sallas till mig med italiensk salladsmix på:sallad,gurka tomat,fetaost,svamp o stekt lax:såååå gott...kom på att jag har kvar jag kan ta nu till lunch    

Jag är inte ute efter att svälta mig utan de är mer som att jag inte vet riktigt vad jag ska ersätta med???TIPS???

Sen behöver jag rensa mage o kropp på allt skit o de känns de som jag gör bäst genom att hålla nere på intaget till jag kommer in i de nya tänket..Jag vill se kilo rasa fort annars tappar jag kraft ork o lust..I går kväll i soffan var jag sur o irriterad o längtade bara efter ostbågar o iskall cola zero..De kmr jag köpa till helgen..Mitt mål är att bara dricka läsk o äta snacks fredag o lördag o inte i xl mängder utan lagom..

Vill gå ner 5 kilo tills min 35 årsdag o sen ytterligare 5 till jul..Egentligen är de inte kilona i sig utan jag vill få bort magen o rumpan främst o få de fastare...o få bort celluiter på rumpa lår mage o armar....mina armar är stora o fulla av kvisslor:hoppas de går bort för de ser ju så ofräsch ut o känns ofräscht..


I dag ska jag äntligen klippa mig o färga bort min helt gräsliga utväxt..Har ju sett o vetat länge att den är ful men jag har inte prioriterat de..Klockan 13 ska jag av där o längtar verkligen..Svärmor är snäll o kmr hit o passar Miranda o Mollie o sen går hon bort till skolan o hämtar Pontus..Isac går själv hem o Jacke likaså..


Jag har skurat lite skåp o putsat två fönster i uterummet:tar de i ettapper så jag inte ska tröttnar(såå många fönster o skåp)

Mollie sover gott i sin vagn   o nu ska jag äta luch..Ha en fin dag!!/Monica



    Isacs nya sängkläder(bilder som lovats)


Jag hade behövt vars en garderob till flickorna(har Mirres tröjor,pyjamasar,kjolar på annat ställe ändå)Jag ÄLSKAR barnkläder.:    

Söt lillfis som vaknat nu:    

Barnen(inte Jacob)i morse:  

















Ny Reklam

Besökstoppen

Reklam

Presentation


FEMBARNSMAMMA

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Är du man/kille eller kvinna/tjej?
 Kvinna
 Man

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Gästbok

Om mig!!!

Maka till stefan ,mamma till tre prinsar födda 09 02 04 o två sessor födda 09 och 29 feb 12

Mina intressen är familjen,vänner,shopping,,inredning  

Familjen är mitt allt

Familjen är mitt allt!!!

Familjen är mitt allt


Ovido - Quiz & Flashcards